Varovanje osebnih podatkov

1. Zbirke osebnih podatkov

Podjetje ZAVOD Center Successus, Center za razvoj potencialov maldine in odraslih (v nadaljevanju »ponudnik«), ki je lastnik in upravljalec spletne strani Kropex Coaching (www.kropexcoaching.com), zbira osebne podatke posameznikov (vsi registrirani uporabniki oz. neregistrirani obiskovalci – v nadaljevanju: »uporabniki« spletne strani www.kropexcoaching.com), ki jih je zbralo iz javno dostopnih virov ali v okviru zakonitega opravljanja svoje dejavnosti. Osebne podatke zbira z namenom promocije in obveščanja posameznikov o aktivnostih ponudnika.

Osebni podatki uporabnikov, ki jih ponudnik zbira, so lahko: osebno ime, naslov stalnega ali začasnega bivališča, telefonska številka, ter naslov elektronske pošte. Na podlagi izrecne, osebne in pisne privolitve posameznika oz. sklenitve naročniškega razmerja, ki se šteje kot pogodbeno, pa lahko ponudnik zbira tudi druge osebne podatke, ki so  potrebni za uveljavitev pogodbenega sodelovanja.

 

2. Vrste podatkov

Ponudnik osebne podatke o uporabnikih obdeluje, da lahko zagotavlja storitve, dejavnosti in prodajne izdelke oz. storitve ponudnika. Vrste podatkov, ki jih zbira, so odvisne od uporabnikove uporabe ponudnikovih storitev oz. izdelkov.

 • Osebno ime in elektronski naslov. Osebne podatke ponudnik obdeluje, da uporabnika zgolj obvešča o novostih, webinarjih, akcijskih ponudbah, novicah in svežih vsebinah Kropex Coaching-a. Elektronsko pošto pošilja tudi za usmerjanje na različne dogodke in promocijske akcije vezane na dejavnosti ponudnika. To počne sporadično.
 • Podatki o transakcijah, izvedenih v naših storitvah. Če uporabnik ponudnikove storitve uporablja za nakupe ali druge finančne transakcije (npr. če opravi nakup ali prispeva finančna sredstva), ponudnik zbira podatke o nakupu ali transakciji. To vključuje podatke o plačilu, kot so ime, priimek, naslov ter druge podatke o računu in preverjanju pristnosti ter podatke za obračunavanje.
 • Podatki o piškotkih: podatki o piškotkih, shranjenih v napravi uporabnika, vključno z ID-ji in nastavitvami piškotkov. Več o ponudnikovih načinih uporabe piškotkov je določeno v Splošnih pogojih spletne strani www.kropexcoaching.com in v Politiki piškotkov.

 

3. Posredovanje podatkov neodvisnim partnerjem

Ponudnik svojim partnerjem strogo omeji načine uporabe in razkritja podatkov, ki jim jih posreduje. Podatkov ne obdeluje v namene profiliranja.

 • Dobavitelji in ponudniki storitev.
  Podatke in vsebino ponudnik posreduje dobaviteljem in ponudnikom storitev, ki podpirajo ponudnika, na primer z zagotavljanjem storitev tehnične infrastrukture, analiziranjem uporabe ponudnikovih storitev, zagotavljanjem storitev za stranke, zagotavljanjem plačilnih storitev ali izvajanjem anket.

 

4. Pravna podlaga za obdelovanje podatkov

Ponudnik podatke zbira, uporablja in posreduje na zgoraj opisane načine:

 • v skladu z uporabnikovim soglasjem, ki ga lahko uporabnik kadarkoli prekliče;
 • kot je potrebno za izpolnjevanje ponudnikovih pravnih obveznosti;
 • za zaščito uporabnikovih glavnih interesov ali interesov drugih;
 • v skladu z javnim interesom in
 • v skladu s ponudnikovimi zakonitimi interesi (ali interesi drugih), kar vključuje ponudnikove interese za zagotavljanje inovativnih, prilagojenih, varnih in donosnih storitev svojim uporabnikom in partnerjem, razen če nad temi interesi prevladajo uporabnikovi interesi ali temeljne pravice in svoboščine, ki zahtevajo zaščito osebnih podatkov.

 

5. Hranjenje podatkov, deaktivacija in izbris računa

Upravljalec podatkov, ki je odgovoren za uporabnikove podatke, je Darja Kebe s.p., Viška cesta 49B, 1000 Ljubljana.  V primeru kakršnih koli vprašanj, povezanimi s spletno stranjo www.kropexcoaching.com in storitvami ponudnika, je ponudnik uporabniku na voljo na elektronskem naslovu info@kropexcoaching.com.

Podatke ponudnik hrani tako dolgo, kot je potrebno za zagotavljanje storitev in izdelkov ali do izbrisa uporabnikovega računa oziroma zahteve po izbrisu podatkov. Za aktivne uporabnike to pomeni za nedoločen čas, za neaktivne uporabnike pa 12 mesecev po zadnjem odprtem sporočilu ali kliku na povezavo.

Do podatkov, ki jih ponudnik prejme o uporabniku (vključno s podatki o finančni transakciji, povezani z nakupi), lahko ponudnik dostopa in jih hrani daljše časovno obdobje, oz. kakor to od ponudnika zahtevajo računovodski standardi in z njimi povezani zakoni.

 • Podatke prejemnikov, ki berejo ponudnikove novice, vabila na webinarje, delavnice in seminarje se hrani, dokler se uporabnik ne odjavi. Uporabnik lahko odjavi/izbriše svoj uporabniški račun  pisno preko e-pošte info@kropexcoaching.com. V kolikor uporabnik deaktivira in izbriše svoj uporabniški račun, s tem nepreklicno izgubi dostop do že plačanih storitev ter video in avdio vsebin.
 • Podatke prejemnikov, ki se odjavijo od novic, ponudnik hrani še eno leto, vendar jih več ne uporablja.
 • Podatke prejemnikov, ki pisno (po e pošti) zahtevajo izbris, ponudnik izbriše v roku 5 dni od prejetja zahtevka.
 • Podatke o prejemnikih, ki se ne odjavijo, a tudi ne berejo ponudnikovih novic oz. povezav v novicah, se izbriše v roku 12 mesecev od zadnjega odprtega sporočila ali klika na povezavo.

Soglasje o uporabi osebnih podatkov  lahko uporabnik prekliče kadarkoli, v celoti ali za posamezni osebni podatek oz. področje, in sicer tako, da pošlje preklic na elektronski naslov: info@kropexcoaching.com. Preklic soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi soglasja pred njenim preklicem.

V skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov ima uporabnik pravico, da dostopa do svojih podatkov, jih popravi, prenese in izbriše. Vse vpoglede, spremembe in popravke uporabnik ureja po elektronski pošti: info@kropexcoaching.com

 

 

Stran Varovanje osebnih podatkov je bila zadnjič posodobljena 20. 9. 2021.

Ljubljana, dne 20. 9. 2021

Darja Kebe s.p., Viška cesta 49B, 1000 Ljubljana