Kaj je © CHT coaching metoda?

© CHT coaching metoda je inovativen in napreden pristop k coachingu, ki smo ga razvili pri Kropex Coaching.  Primerna je za kliente, ki si želijo nekaj več v procesu coachinga, saj pri tej metodi naše različne coaching pristope (npr. TO-GROW model, Solution Focus model, CLEAR model, Performance Coaching model, OSKAR model…) kombiniramo s hipnoterapijo. To pomeni, da klientom pomagamo tudi z raznimi individualiziranimi sugestijami in z raziskovanjem klientove preteklosti z regresijo v hipnotičnem stanju, če je to potrebno. Na ta način lahko zaobidemo kientove obrambne mehanizme in zavestne prepreke, kar nam omogoča, da klientu ozavestimo njegove notranje procese in s tem povečamo učinkovitost coaching procesa.

Naš coaching pristop je uporaben pri odkrivanju vedenjskih vzorcev klienta, njegovega mišljenja in čustvovanja, kako klient zaznava svet, kako si ustvarja lastno realnost itd. Šele s tem, ko klient ozavesti vse te procese, se prava sprememba lahko zgodi.

Prav zato ta metoda našim klientom tako dobro pomaga. Klienti tako po coachingu po © CHT metodi veliko lažje in hitreje dosegajo svoje osebne cilje in se spopadajo z izzivi. Posledično v sebi odkrijejo moč za spremembe in motivacijo za nadaljnjo osebno rast, tako v zasebnem kot poklicnem življenju.

S © CHT coaching metodo razvite svoj potencial do stopnje, za katero si nikoli niste predstavljali, da jo lahko dosežete.

Zakaj zaupati © CHT coaching metodi?

Naša © CHT coaching metoda klientom omogoča, da izboljšajo kakovost svojega življenja, povečajo svojo samozavest, izboljšajo komunikacijo z drugimi, opustijo slabe navade, povečajo trajnost sprememb itd.

Hipnoterapija kot dodatek coachingu omogoča še večjo uspešnost coachinga s klienti, ki so po uporabi te metode zelo zadovoljni.

Komu je © CHT coaching metoda namenjena?

Tistim, ki želijo:

  • izboljšati svoje organizacijske in komunikacijske veščine,
  • prepoznati in aktivirati svoj notranji potencial,
  • vzpostavljati in vzdrževati kakovostne medosebne odnose z ostalimi ljudmi,
  • spoznati in se poglobiti v svoj način mišljenja in delovanja,
  • prepoznati potrebe in želje sogovornika,
  • spoznati sebe,
  • pridobiti tehnike za ustvarjanje lastne realnosti in želene prihodnosti.

Želite premagati izzive in doseči svoje cilje?